Laatoitus

Laattalattiat, laattaseinät, laatoitustyöt | Helsinki, Espoo, Vantaa

Laatat ja laatoitukset ovat yleistyneet sekä lattioiden että seinien materiaalina. Laatoitus tuo niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin saunaan arvokkaan ulkoasun, mutta ennen kaikkea kestävän sekä helppohoitoisen pintamateriaalin.

Finest Rakennus tekee kaikenlaiset sisälaatoitustyöt luotettavasti ja ammattitaidolla. Toteutamme laatoituksen erilaisiin tiloihin joko osittain tai kokonaan, asiakkaan toiveista riippuen. Autamme aina asiakastamme pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, eli kauniiseen ja toimivaan tilaan, ja annamme tarvittaessa vinkkejä toimivimman kokonaisuuden saavuttamiseksi. Lattialaatoitus, seinien laatoitus, märkätilat – me hoidamme kaikki laatoitusurakat vankalla osaamisella.

Palvelumme sisältää purkutyöt, tarvittavat eristykset, materiaalit ja tarvikkeet sekä laadukkaan työn. Laatoituksessa huomioidaan aina laatan koko, erikoismitat ja kulmat, sekä laatoitettavan kohteen kunto. Lopputulos on laatoittajasta kiinni, joten panostamme ammattiosaamiseen ja luotettavuuteen, joka takaa asiakkaalle hyvän lopputuloksen. Usean vuoden laatoitustyökokemuksemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme aina tasokasta palvelua ja viimeistellyn työjäljen.

Ota yhteyttä laatoituksen ammattilaisiin! Toimimme pääasiassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!