Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit | Helsinki, Espoo, Vantaa

Kaipaako kylpyhuoneesi tai saunatilasi päivittämistä? Uusilla materiaaleilla sekä luovalla ammattitaidolla ja ideoinnilla voit toteuttaa kylpyhuoneestasi ja saunastasi yksilöllisen ja viihtyisän, juuri toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.

Vaativampi kylpyhuoneremontti, jossa joudutaan tekemään putki- ja sähkötöitä, tulee aina teettää ammattilaisilla. Remontoijilla täytyy olla voimassa olevat luvat ja ammattitaito sähkö- ja putkitöiden tekemiseen, ja heidän täytyy osata toteuttaa asiakkaan toiveet käytännössä. Erityisesti märkätilojen eristyksessä sekä laatoitustöissä on syytä hyödyntää ammattilaisen kattavaa osaamista.

Saunaremontit ja kylpyhuoneremontit asiakasta kuunnellen

Meiltä saat kattavat kylpyhuoneremontit ja saunaremontit, joihin sisältyvät niin purku- ja pohjatyöt, vedeneristystyöt kuin vesikalusteiden asennus, saunan seinien panelointi sekä siistit laatoitukset. Kauttamme saat myös esimerkiksi sähkö- ja vesiliitännät ja tarvittavat luvat. Näin pyrimme tekemään remontin sinulle mahdollisimman helpoksi! VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti takaa vesieristystöidemme korkean ja kestävän laadun.

Olemme tehneet useita haastaviakin kylpyhuone- sekä saunaremontteja, niin pieniä kuin suuriakin kokonaisuuksia. Kun haluat laatua, pyydä tarjous Finest Rakennukselta! Toiminta-alueemme kattaa niin Helsingin, Espoon ja Vantaan kuin lähikunnatkin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!